Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، بسیاری از والدین از خود می‌پرسند که تا چه حد داد و فریاد زدن بر سر کودکان به آنها آسیب می‌رساند. می‌توان گفت که این صدمه بستگی به شدت و نوع این فریادها دارد.

شاید شما جزو آنهایی باشید که مدام سر بچه‌ها داد می‌زنند یا شاید هم گهگاه این کار را می‌کنید و یا ممکن است خیلی به ندرت پیش بیاید که سر فرزندتان داد بزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر داد نمی‌زنید خیلی خوبید

اگر اصلا این کار را نمی‌کنید به شما تبریک می‌گوییم. اگر هم اهل داد زدن هستید، خب، بالاخره انسان است دیگر! شاید تا به حال نمی‌دانستید داد زدن بر سر بچه‌ها، چه عواقبی دارد که ما در این گزارش برایتان می‌گوییم.

روش‌های آموزش در خانواده‌های مختلف متفاوت است. برخی از خانواده‌ها بیش از اندازه با کودکانشان نرم و برخی دیگر بیش از اندازه با کودکانشان خشن رفتار می‌کنند هر دوی این‌ها در نهایت منجر به تخریب شخصیت کودک خواهد شد.

همیشه با کودک صحبت کنید. از خود در زندگی کودک یک مشاوره خوب بسازید نه یک مهاجم خوب.

۵ دلیلی که هرگز نباید سر کودکمان فریاد بزنیم

فریاد زدن بر سر کودک رفتار نادرستی است و والدین باید از راهکار های دیگری به جای فریاد زدن استفاده کنند.

۱. فریاد بزرگسالان بچه‌ها را می‌ترساند

هر پدر و مادری علاقه مند است که با فرزند خود دوست باشد و در واقع با یک حالت دوستی زندگی را با فرزندش ادامه دهد. آیا ممکن است شما با شخصی که از او می‌ترسید دوست شوید؟

در بهترین حالت با بزرگ‌تر شدن فرزند ترس از بین خواهد رفت و در بدترین حالت در تمام سنین بزرگسالی کودکتان این ترس را در وجود خود خواهد داشت.

به یاد داشته باشید که کودک شما شخصیت دارد و حق ابراز وجود را برای خود قائل است. همیشه با او صحبت کنید. از خود در زندگی کودک یک مشاوره خوب بسازید نه یک مهاجم خوب.

۲. عدم اعتماد کودک روابطش را با شما تضعیف می‌کند

دانشمندان ثابت کرده‌اند که فریاد بر سر کودکان مانند تنبیه فیزیکی تاثیرگذار است و ترس از این تنبیه باعث می‌شود که کودکان به شما دیگر اعتماد نکنند و تمام مسائل را با شما مطرح نکنند؛ در نتیجه باعث تضعیف روابط بین کودک و والدین خواهد شد.

در برابر اشتباهات کوچک واکنش طنزوار نشان دهید. همچنین سعی کنید اغلب در مواردی که کودک شما به آنها علاقه مند است با او صحبت کنید.

۳. کودکتان اضافه وزن خواهد پیدا کرد

دانشمندان طی مطالعاتی که انجام داده‌اند دریافتند استرسی که در راستای فریاد بر سر کودکان به وجود می‌آید باعث انفجار هورمونی و فعالیت‌های قلبی و عروقی پایین و فرآیندهای التهابی در بدن کودکان می‌شود.

نظارت بر احساسات و اعمال خود داشته باشید. مشکلات خودرو رابطه با فرزند انتقال ندهید. کودک را ستایش کنید و بگویید که او را دوست دارید.

۴. شخصیت کودکتان بد خواهد شد

داد و فریاد بر سر کودک در گذر زمان باعث انتقال خشم از شما به کودکان خواهد شد و این خشم و ممنوعیت‌ها، بی‌رحمانه در کودکتان رشد می‌کند تا جایی که در بزرگسالی امکان تبدیل شدن کودک به یک شخص عصبی و حتی یک مجرم را دارد. علاوه بر این در دوران نوجوانی این کودکان مستعد ابتلا به افسردگی هستند.

دانشمندان ثابت کرده‌اند که فریاد بر سر کودکان مانند تنبیه فیزیکی تاثیرگذار است و ترس از این تنبیه باعث می‌شود که کودکان به شما دیگر اعتماد نکنند.

به یاد داشته باشید که یک نمونه برای کودک خود باشید. پایبند باشید اما در رفتار خود پایدار نیز باشید. به او بیشتر توجه کنید

۵. در آینده کودکتان از میگرن رنج خواهد برد

بزرگسالانی که در دوران کودکی تحقیر شده و توهین به آنها می‌شود اغلب از میگرن مزمن رنج می‌برند؛ تا جایی که این حالات و ترس‌های کودکان می‌تواند باعث ایجاد اضطراب و افکار خودکشی برایشان شود. این تا جایی پیش می‌رود که بزرگسال‌ها مجبور می‌شوند که به یک روانشناس حرفه‌ای مراجعه کنند.

نارضایتی‌های خود را آرام و منطقی بیان کنید. اگر در تربیت کودکان شکست خوردید باید اشتباه خود را بپذیرید. یاد بگیرید که به فرزندانتان گوش کنید و حرف‌های آنها را بشنوید.

نتیجه اینکه؛ مهم‌ترین دلیلی که باعث می‌شود هرگز بر سر یک کودک فریاد نزنید، این است که در نتیجه او را سالم و شاداب خواهید دید و این تنها با نشان دادن صبر و عشق به دست می‌آید.

کد خبر 701826 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم خانواده مهارت‌ها خانواده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استرسی خبر مهم خانواده مهارت ها خانواده فریاد بر سر کودک بر سر کودکان زدن بر سر خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)

 باوجود دشواری‌های ناشی از شرایط جنگی و کمبودهای فراوان فلسطینیان خلاقانه از اردوگاه ها پناهجویی می کوشند پیام خود را به جهانیان برسانند.

به گزارش تسنیم، در میان رنج‌ها و مصیبت ‌های جنگ غزه، گروهی از جوانان فلسطینی ساکن اردوگاه دیرالبلح با استفاده از قوطی‌های خالی کنسرو برای خود پناهگاه درست کردند.

این جوانان با استفاده از قوطی های کنسرو و بسته های غذایی نهادهای امدادی برای مردم غزه موفق شدند تا یک پناهگاه فلزی را احداث نمایند.

«دالیا العفیفی»، ایده پرداز این پناهگاه نمادین در گفتگو با خبرنگار تسنیم در غزه گفت:  یک روز من با خودم گفتم می‌توانم با استفاده از این قوطی ها اقدامی انجام دهم و پیامی را به گوش همه برسانم‌. فکر کردم که ما مردم غزه از خانه های خود آواره شده ایم و احتیاج به پناهگاه داریم. بنابراین تصمیم گرفتم با استفاده از قوطی های کنسرو پناهگاه بسازم.

ساخت این پناهگاه دو هفته تمام به طول انجامید و برای ساخت آن از سه هزار قوطی خالی کنسرو استفاده شده است.

«عاصم کریم»، طراح پناهگاه نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم  اظهار داشت: قوطی ها را روی هم چیدیم. تقریبا سه هزار قوطی مصرف شد. شب و روز با تمام قوا تلاش کردیم. این یک پروژه کاملا منحصر به فرد است.

این اقدام نمادین از سوی جوانان فلسطینی در حقیقت تلاشی برای انعکاس مصائب و مشکلات اهالی غزه پس از تحمل 7 ماه جنگ مستمر و فراگیر از سوی ارتش اسرائیل است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • فریاد صهیونیست‌های کودک کش از آدم کشی آمریکا بلند شد!
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • دیالوگ جنجالی وزیرخارجه آمریکا درباره اسرائیل
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟