Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: یونیسف به عنوان یک مرجع، بر اجرای طرح شهر دوستدار کودک در سراسر جهان نظارت می‌کند. عمده‌ترین وظیفه‌ این سازمان در طرح یاد شده ارتقا و حفاظت از حقوق کودکان است تا اطمینان حاصل شود که در تمام مسائل و فرآیندهای تصمیم‌گیری نظر کودکان در نظر گرفته شده و حقوق آنها پایمال نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونیسف همکاری با مقامات محلی و شهرداری‌ها را در کشورهای مختلف تقویت کرده و برای اطمینان پیشرفت کار از سازمان‌های غیردولتی در این زمینه کمک می‌گیرد، تا رویکرد CFC ( شهر دوستدار کودک) از راه‌های مختلف در کشورها گسترش پیدا کند.

به گزارش سایت پاسپورت استند ادونچرز، شهرهای دوستدار کودک عمدتا دارای شهرهای بازی، پارک‌های بازی، موزه‌ها، مراکز تفریحی و آموزشی معتبر و دوستدار کودک هستند. در این مطلب به تعدادی از مهمترین شهرهای دوستدار کودک پرداخته‌ایم.

اگر چه در نگاه اول آمستردام شهری دوستدار کودک به نظر نمی‌رسد، اما در واقع این شهر تاریخی هلند از مهمترین و پر امکانات‌ترین شهرهای دوستدار کودک در سراسر دنیا محسوب می‌شود. در یک نگاه کلی می‌توان به این مساله اشاره کرد که شهر آمستردام از زیر ساخت‌های بسیار گسترده و مناسب برای دوچرخه سواری شهری برخوردار است، امری که هم از نظر ورزشی و هم از نظر تفریحی می‌تواند بسیار برای کودکان مطلوب باشد. علاوه بر آن آمستردام دارای تعداد بی‌شماری از پارک‌های بازی کودک است.

در واقع تقریبا در هر خیابان این شهر یک پارک محل بازی کودکان وجود دارد. در مناطق مختلف این شهر همچنین استخرهای فواره دار و زمین‌های شنی مختص به بازی کودکان وجود دارد. هر محله از این شهر نیز دارای کتابخانه‌ای است که کودکان می‌توانند اوقات فراغت خود را در آن به مطالعه بپردازند یا کتاب‌های مورد علاقه خود را از این کتابخانه‌ها به امانت بگیرند. اغلب موزه‌های شهر آمستردام نیز تورهای گردشی ویژه‌ای را برای بازدیدکنندگان کودک  اختصاص داده‌اند.

لندن؛ از موزه بریتانیا تا «لگو لند» دنیایی برای کودکان

شهر لندن پایتخت بریتانیا علاوه بر این که آثار تاریخی قرون مختلف را در خود جای داده و از این نظر می‌تواند برای همه سنین شهری جذاب باشد، شهری دوستدار کودک نیز هست و از جاذبه‌های مهمی برای سرگرمی کودکان برخوردار است. کودکان علاوه بر گشت و گذار در موزه بریتانیا که می‌تواند آن‌ها را با فرهنگ‌های مختلف تاریخی و باستانی آشنا کند، می‌توانند در «لگو لند» (سرزمین لگوی لندن)، پارک تفریحی و باغ وحش«دنیای ماجراهای چسینگتن» -که هر دوی این مراکز تفریحی به سادگی با استفاده از حمل و نقل عمومی قابل دسترسی هستند- به بازی‌های مورد علاقه خود بپردازند.

علاوه بر این کودکان می‌توانند با حضور در کابین‌های تلفن قدیمی و قرمز رنگ لندن به اکتشاف بپردازند و به این نکته پی ببرند که در گذشته‌های نه چندان دور، نسل‌های قبلی چگونه در شهری به گستردگی لندن با یکدیگر ارتباط تلفنی بر قرار می‌کردند. کودکان در موزه طبیعی لندن نیز می‌توانند با دایناسورهای ماقبل تاریخ از نزدیک چشم در چشم شوند. چرخ و فلک موسوم به «چشم لندن» که از بالای آن می‌توان بخش‌های مهمی از این شهر تاریخی را دید از جاذبه‌های مورد علاقه کودکان در این شهر باشد.

کپنهاگ؛ باغ‌های تیوولی سومین پارک قدیمی تفریحی کودکان

کپنهاگ نیز یکی از شهرهای مهم دوستدار در اروپاست. شهر کپنهاگ مملو از امکانات تفریحی و سرگرم کننده برای انواع گروه‌های سنی است. «باغ‌های تیولی» یکی از قدیمی‌ترین شهرهای بازی دنیا در کپنهاگ پایتخت دانمارک واقع است. گفته می‌شود که ساخت پارک‌های تفریحی دیزنی را از «باغ‌های تیوولی» در کپنهاگ الهام گرفته‌اند. این شهر بازی سومین شهر بازی قدیمی دنیا است. این یکی از مراکز تفریحی سرگرم کننده بزرگی است که کودکان می‌توانند در آن با انواع و اقسام وسایل سرگرمی اوقات خوشی داشته باشند.

در این شهر بازی ترن‌های هوایی مختص هر سنی از جمله بزرگسالان، نوجوانان و کودکان وجود دارد. کودکانی هم که از سوار شدن به وسایل تفریحی این پارک خودداری می‌کنند، می‌توانند از مسابقات پانتومیم و نمایش‌های موزیکال زیادی که در این پارک برگزار می‌شوند، لذت ببرند. مجسمه پری دریایی کوچک که با اقتباس از یکی از شخصیت‌های از داستان‌های هانس کریستین اندرسن (نویسنده مشهور دانمارکی داستان‌های کودک) ساخته شده نیز از مهم‌ترین جاذبه‌های کپنهاگ برای کودکان است و اغلب کودکان در کنار این مجسمه عکس‌هایی به یادگار می‌گیرند.

برلین؛ دنیای بازی‌های کامپیوتری برای کودکان

شهر تاریخی برلین که تا همین سه دهه پیش مهمترین آوردگاه شرق و غرب در دوران جنگ سرد بود، امروز یکی از مهمترین شهرهای دوستدار کودک اروپا و دنیا است. از میان موزه‌های متعدد برلین، موزه کامپیوتر این شهر به طور ویژه می‌تواند مورد توجه کودکان، نوجوانان و جوانان قرار بگیرد. در این موزه بازدید کنندگان می‌توانند به طور کامل با تاریخچه بازی‌های کامپیوتری و بازی‌های ویدئویی قدیمی نظیر بازی سوپر ماریو آشنا شوند. شهر برلین پارک‌ها و باغ‌های زیادی برای بازی و سرگرمی کودکان دارد. تیرگارتن مهمترین شهر مرکز برلین است که می‌تواند به طور ویژه برای کودکان نیز جذاب باشد.

بارسلونا؛ قصرهای ساحلی کودکانه

بارسلونا دومین شهر بزرگ اسپانیا و از مقاصد عمده توریستی دنیاست، این شهر نیز یکی از شهرهای مهم دوستدار کودک در دنیا محسوب می‌شود. کوچه‌های سنگفرش بارسلونا به طور ویژه مورد علاقه کودکان این شهر است. بارسلونا هفت ساحل مشهور دارد که یکی از آن‌ها بارسلونتا نام دارد، در این ساحل به طور ویژه کودکان به بازی و ساختن قصرها و قلعه‌های شنی کنار دریا می‌پردازند.

یکی دیگر از تفریحات مورد علاقه کودکان در این شهر نیز صعود به منطقه مونتجوئیک با تله کابین و دیدن این منطقه سراسر پوشیده از تپه‌های سرسبز است. شهر بارسلونا نیز مانند بسیاری از شهرهای دوستدار کودک مملو از پارک‌های بازی و مراکز تفریحی و سرگرم کننده برای کودکان است. بارسلونا همچنین شهر امن و محل مناسبی برای بازی و حضور کودکان در خیابان‌ها است.

اورلاندو؛ پایتخت بازی کودکان

اگر یکی از مهمترین ویژگی شهرهای دوستدار کودک را دارا بودن اماکن تفریحی و پارک‌های زیاد بدانیم، در میان شهرهای دوستدار کودکان نمی‌توان از اورلاندو در ایالت فلوریدای آمریکا یاد نکرد. شهر اولاندو علاوه بر پارک‌ تفریحی و سرگرمی دیزنی دارای پارک‌ها و شهر بازی‌های تفریحی برای کودکان است. البته مراکز تفریحی اورلاندو تنها در این پارک‌ها خلاصه نمی‌شود، اورلاندو از «مرکز فضایی کندی» وابسته به ناسا نیز چندان فاصله ندارد. در این مرکز تورهای مخصوصی برای بازدید کنندگان، برای دیدن سیمولیترها و راکت‌های فضایی در نظر گرفته شده که می‌تواند به طور ویژه برای کودکان جذاب باشد. 


سان فرانسیسکو؛ شهر دوچرخه سواری کودکان

سان فرانسیسکو نیز از جمله شهرهای مهمی است که از ویژگی‌های شهرهای دوستدار کودک برخوردار است، این شهر پارک‌ها و باغ‌های زیادی دارد که در اغلب آن‌ها فضایی برای دوچرخه سواری که از محبوب‌ترین تفریحات کودکان است، اختصاص یافته است، علاوه بر این موقعیت خاص سان فرانسیسکو و به ویژه مناطق مرکزی شهر که روی چندین تپه بنا شده می‌تواند از جاذبه زیادی برای کودکان برخوردار باشد، چرا که خواهند توانست با سوار شدن به خودروهای کابلی از تپه‌های این شهر بالا و پائین بروند و جاذبه‌های این شهر را تماشا کنند. در سان فرانسیسکو اسکله و باراندازی مشهور به «اسکله ماهیگیر» وجود دارد که کودکان می‌توانند با حضور در این اسکله در نقش توریست ظاهر شوند و از غذاهای دریایی رستوران‌های آن استفاده کنند و برای اولین بار با طعم غذاهای دریایی به طور ویژه آشنا شوند. همچنین این شهر هوای خوبی برای تنفس کودکان دارد. 

کد خبر 692500 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها بازی کودکان شهرداری نوجوان سرگرمی اروپا و آمریکا اوقات فراغت سازمان ملل - یونیسف شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بازی کودکان شهرداری نوجوان سرگرمی اروپا و آمریکا اوقات فراغت سازمان ملل یونیسف شهر شهرهای دوستدار کودک کودکان می توانند سان فرانسیسکو مراکز تفریحی ترین شهرهای بازی کودکان برای کودکان طور ویژه مورد علاقه بازی کودک شهر بازی پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۷۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟

دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان تجربه ناکامی و محرومیت از یک هدف یا مواجهه شدن با موانع در مسیر دستیابی به آن هدف است.

به گزارش ایسنا، اکثر والدین تجربه پرخاشگری را در کودکان خود داشته‌اند. این رفتار ممکن است در سنین، مکان و زمان‌های مختلفی در کودکان  بروز کند. شاید در بسیاری از مواقع والدین متوجه دلیل پرخاشگری در کودکان‌شان نشوند و دلایل آن‌ها را برای این کار درک نکنند. در رابطه با پرخاشگری در کودکان با خانم سحر پهلوان‌نشان روانشناس کودک و نوجوان به گفتگو نشسته‌ایم.

این روانشناس در بخش نخست گفتگوی خود عوامل تاثیرگذار بر پرخاشگری در کودکان را این‌گونه عنوان می‌کند: دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان تجربه ناکامی و محرومیت از یک هدف یا مواجهه شدن با موانع در مسیر دستیابی به آن هدف است. این ناکامی یا محرومیت می‌تواند نرسیدن به هدفی مشخص(مثل خرید اسباب‌بازی)، عدم دریافت توجه در موقعیت موردنیاز، ارضا نشدن فوری نیازهاش در لحظه، برنده نشدن ،عدم اعتماد به ‌نفس و مواردی از این قبیل باشد.

وی در ادامه می‌گوید: پرخاشگری  در برخی مواقع ممکن است پیامدی از یک مسئله بزرگ‌تر باشد. برای مثال زمانی که کودک ما اضطراب بالایی داشته باشد. این اضطراب بالا می‌تواند به شکل پرخاش هم خودش را نشان دهد. چون آستانه تحمل کودک پایین می‌آید و او می‌تواند محرک‌های بیرونی مثل صداها یا محرک‌های دیداری را به شکل متفاوت‌تری پردازش کند. بنابراین اولین پاسخ او به شکل پرخاشگری است.

این روانشناس کودک خاطرنشان کرد: بچه‌هایی که تجربه بیش احساسی دارند و کمترین محرک را در بالاترین حد ممکن پردازش می‌کنند، معمولاً پاسخ‌هایی که به آن محرک می‌دهند ممکن است متناسب با آن موقعیت نباشد و یکی از این پاسخ‌های نامتعارف پرخاشگری باشد بنابراین در کودکان بیش احساس وکودکانی که آستانه تحمل پایین‌تری دارند، می‌توانیم پرخاشگری را ببینیم.

پهلوان‌نشان یادگیری‌های مشاهده‌ای را نیز از عوامل تاثیرگذار بر پرخاشگری کودکان می‌داند و می‌گوید: کودک وقتی می‌بیند که اولین واکنش‌های پدر یا مادر در تعامل با او یا خواهر و برادرهایش پرخاشگری است و خیلی جاها می‌تواند آن‌ها را به هدف‌شان برساند، این شیوه را یاد می‌گیرد و در او تقویت می‌شود. یا نوع برنامه‌های تلویزیونی که کودکان می‌بینند. شخصیت‌هایی که قوی بودن آنها بیشتر در قدرت بازو یا پرخاشی است که انجام می‌دهند. این‌ها برای کودک الگوگیری می‌شود که کودک او را قهرمان خود می‌کند.

در اختلال بولینگ یا قلدری بچه‌ها پرخاشگری را نه به شکل فردی بلکه درغالب گروهی با تشکیل دارو دسته‌ها بر روی افراد دیگر در مدرسه و هم سن سال‌های خود اعمال می‌کنند، تا یک محبوبیت اجتماعی به دست بیاورند. معمولاً ما این گروه از پرخاشگری‌ها را در بین افرادی داریم که احتمالاً درسشان خوب نیست، هنر خاص و توانمندی شاخصی ندارند.

وی در ادامه گفت: ضعف اعتماد به ‌نفس و پایین بود عزت‌نفس کودک باعث می‌شود که او به شکلی منفی با اعمال پرخاشگری و ترس در افراد دیگر بخواهد که ضعف و ناکامی خود را جبران کند. برای این حالت ما اصطلاح پروجکشن یا فرافکنی را داریم. «من خشم یا پرخاشم بر سر افرادی خالی می‌کنم که برام پیامد کمتری دارد ولی آن برون‌ریزی هیجانی را هم انجام دادم».

این روانشناس درباره تاثیر برخی اختلالات در پرخاشگری کودکان، می‌گوید: در برخی مواقع در بچه‌هایی که سابقه اختلالاتی مثل نقص‌توجه و بیش‌فعالی یا به‌ طورکلی به بچه‌های (ADHD) شناخته می‌شوند بازهم می‌توانیم رفتارهای پرخاشگرانه را داشته باشیم، یا حتی در اختلالاتی مثل نافرمانی مقابله‌ای یا اختلالات سلوک می‌توانیم شکل وسیعی از پرخاشگری را به شکل مخالفت و سرپیچی از هنجارها و قوانین در موقعیت‌های مختلف در کودکان مشاهده کنیم.

او در ادامه گفت: پدر و مادری که سابقه پرخاش، اضطراب، وسواس یا قانون‌های زیاد یا مقررات بسیار سخت‌گیرانه را دارند و جایی برای ابراز نظر کودک نمی‌گذارند. این هم می‌تواند یکی از دلایلی باشد که در کودک باعث ایجاد پرخاشگری می‌شود.

این روانشناس حوزه کودک درباره اختلال بولینگ یا قلدری به عنوان عاملی موثر در پرخاشگری کودکان گفت: در این اختلال بچه‌ها پرخاشگری را نه به شکل فردی بلکه درغالب گروهی با تشکیل دارو دسته‌ها بر روی افراد دیگر در مدرسه و هم سن سال‌های خود اعمال می‌کنند، تا یک محبوبیت اجتماعی به دست بیاورند. معمولاً ما این گروه از پرخاشگری‌ها را در بین افرادی داریم که احتمالاً درسشان خوب نیست، هنر خاص و توانمندی شاخصی ندارند.. بنابراین با شیوه منفی که عموماً پرخاش و قلدری هست با ایجاد ارعاب در بین همسالان، سعی می‌کنند برای خود عزت‌نفس و محبوبیت ایجاد کنند. در واقع این تنها شیوه‌ای است که به‌واسطه آن می‌توانند دیگران را نزد خودشان نگه دارند.

وی درباره تاثیر بدقولی والدین بر پرخاشگری می‌گوید: گاهی والدین قول‌هایی را به این کودکان می‌دهند اما سروقت عمل نمی‌کنند این موضوع ممکن است در برخی از کودکان باعث پرخاشگری شود.

پهلوان‌نشان در ادامه گفت: خیلی وقت‌ها کودکان دچار یک سبک اسنادی منفی و بدبینانه هستند که باعث می‌شود سبک اسنادی آن‌ها در مواجهه با موقعیت‌های منفی به شکل درونی، قابل‌ کنترل و فراگیر باشد. برای مثال کودکی که نمره ریاضی پایینی کسب می‌کند اگر این را به نقصی در خود نسبت دهد که کم‌هوش هست یا حتی عوامل بیرونی مانند معلم، شانس یا تصادف را مقصر بداند. و معتقد باشد که همیشه همین طورهست این غیرقابل کنترل است. در اینجا حالتی با نام درماندگی آموخته‌شده ایجاد می‌شود که یکی از تبعات اصلی آن می‌تواند پرخاشگری باشد.

وی می‌گوید: یکی از عوامل دیگری که می‌تواند تأثیرگذار باشد این است که ما ببینیم که پرخاشگری معلول عوامل دیگر هست یا این‌که خودش علت است. چون همان‌طور که گفتم در مواقعی ممکن است ناشی از اختلال بزرگ‌تر باشد برای مثال همان اختلال بولینگ، اختلالات نافرمانی مقابله‌ای (ODD)، اختلالات سلوک  که ما شاهد شکستن و نقض قوانین و مقررات در موقعیت‌های خاص هستیم، پرخاشگری یکی از ویژگی‌های بارز این اختلالات است. اما در مواقعی اگر کودک اختلال اضطرابی، اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی یا سابقه داشتن نواقص و معلولیت‌های خاصی دارد که باعث می‌شود دیگران در تعامل با او طرد و مسخره‌اش کنند، پرخاشگری می‌تواند متعاقب آن مسئله باشد  پس علت یا معلول بودن پرخاشگری خیلی مهم است.

این روانشناس خاطرنشان کرد: در برخی از دوره‌های تحولی برای مثال در دوره دوم تحولی که حدوداً از 2 الی 5 سالگی شروع می‌شود زمانی که نیروی اراده در بچه‌ها شکل می‌گیرد این اراده می‌تواند خودش را در سطح جسم مثل نگهداری ادرار یا مدفوع، در سطح کلام گفتن کلمه نه، مقاومت‌ها، منفی‌گرایی‌ها، لجبازی‌ها و خودمحوری‌ها یا در سطح ابراز هیجانات نشان دهد که تا حدی جزء فرایند تحولی و طبیعی بچه‌ها است. بنابراین بچه‌ها در هر چیزی که در آن اول نباشند یا خودشان در آن نفعی نداشته باشند، انکارش می‌کنند. برای مثال اسباب‌بازی‌های خود را در این دوره به اشتراک نمی‌گذارند و هرگونه عملی به‌غیر از این باعث رفتار پرخاشگرانه در آن‌ها می‌شود. نه گفتن را در این دوره زیاد می‌شنویم، وقتی خانواده نظر مخالفی داشته باشند بچه‌ها عمل پرخاشگرانه انجام می‌دهند.

مهم است که در ارتباط با پرخاش یا رفتار پرخاشگرانه، تفاوتش با احساس خشم وتعریف مناسب آن آگاهی داشته باشیم و بعد ارزیابی کنیم که میزان بروز یا فراوانی این رفتار در موقعیت‌های مختلف به چه صورت است. عوامل پیش‌آیند و تسهیل‌کننده‌ آن یا نوع واکنش‌هایی که افراد دیگر درمواجهه با این کودک پرخاشگر می‌دهند، چیست؟

او گفت: گاهی وقت‌ها ما کودک را با چیزی مواجهه می‌کنیم که او ترس عجیبی از آن دارد که منجر به پرخاشگری در او می‌شود.

پهلوان‌نشان می‌گوید: در اختلالات یادگیری وقتی کودک در خواندن و نوشتن مشکل دارد، هنگام انجام تکلیف ما این پرخاشگری را در او می‌بینیم.

این روانشناس گفت: گاهی کودک ما به دلیل نقص در مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی واکنش دیگری به غیر از پرخاش بلد نیست  و اگر این الگو را هم یاد گرفته باشد که دیگران به این شیوه به آن توجه و دستاورد رسیدند. ناخودآگاه اولین واکنش‌ او هم این است.

 وی در ادامه خاطرنشان کرد: در برخی مواقع مشکلات هورمونی یا تغییر سطوح ترشح ناقل‌های مغزی به ویژه در کودکان بیش‌فعال، اضطرابی و تکانشگر.

او می‌گوید: نبود برخی امکانات، طرد و تمسخر دوستان و مواردی از این قبیل نیز باعث بروز پرخاشگری در کودکان می‌شوند. برای مثال وقتی کودک را در موقعیتی قرار می‌دهیم که دوستانی که طردش کرده‌اند در آنجا باشند این واکنش را از خود نشان می‌دهد.

پهلوان‌نشان گفت: خیلی وقت‌ها میزان بروز پرخاشگری به واسطه بازی‌های پسرانه، جثه بدنی و فرهنگ انجام می‌گیرد. کشتی، فوتبال، شمشیربازی پلیس بازی‌مواردی هستند که می توان پرخاشگری را در آن‌ها  دید.

وی در ادامه تصریح کرد: این نکته خیلی مهم است که در ارتباط با پرخاش یا رفتار پرخاشگرانه، تفاوتش با احساس خشم وتعریف مناسب آن آگاهی داشته باشیم و بعد ارزیابی کنیم که میزان بروز یا فراوانی این رفتار در موقعیت‌های مختلف به چه صورت است. عوامل پیش‌آیند و تسهیل کننده‌ آن یا نوع واکنش‌هایی که افراد دیگر درمواجهه با این کودک پرخاشگر می‌دهند، چیست؟

برای مثال آیا از کودک می‌ترسند؟ آیا خواسته او را اجابت می‌کنند؟ آیا یک برخورد هیجانی خیلی بد با او دارند چون همه این‌ها می‌تواند در تقویت یا عدم تقویت این رفتار توسط کودک درموقعیت‌های بعدی خیلی تاثیرگذار باشد. نکته دیگر این است که ما باید ببینیم که این عمل پرخاشگرانه در واقع علت یک اختلال بزرگ‌تر هست یا معلول یک عامل دیگر، است. چون اگر مصداقی از یک اختلال بزرگ‌تر باشد ما فقط داریم پرخاش را می‌بینیم در حالی که زیربنای آن یک اختلال بزرگ‌تر است که تا آن رفع نشود، این رفتار پرخاشگرانه هم کاهش پیدا نمی‌کند.

بنابراین باید بررسی جامع و کامل توسط متخصص و روانشناس و مشاور کودک صورت بگیرد که مشخص شود که این رفتار متناسب با ویژگی تحولی، سن و حتی جنس کودک هست یا این که مطابق با کلیشه‌های فرهنگی او است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • هوای ارتفاعات یادمان شهدای بازی‌دراز برای صعود مناسب است
  • ببینید | هشدار جدی هواشناسی به مردم؛ بارش شدید تگرگ و باران در این استان‌ها/ هوای کدام استان‌ها سرد می‌شود؟
  • ببینید | هشدار جدی هواشناسی به مردم؛ تگرگ و بارش باران در راه است/ هوای کدام استان‌ها سرد می‌شود؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • آلودگی هوا در ۳ شهر خوزستان
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند